Αναζήτηση

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των € 69
badge

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε τη βοήθεια ενός ειδικού

Οι ειδικοί μας θα χαρούν να σας συμβουλέψουν σχετικά με την αγορά σας και να βοηθήσουν σχετικά με οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε. Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας, ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου και να υποβάλλεται το ερώτημά σας.

Καλέστε έναν ειδικό 26610 80400

Ώρες επικοινωνίας eShop 

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 22:00
Σάββατο 09:30 – 15:00

Το Καλάθι μου (0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

0

Προϊόντα

badge

Αναζήτηση

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των € 69 26610 80400
0

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Τυχόν έξοδα αποστολής θα καλυφθούν από τον αγοραστή. Η εταιρία μας συνεργάζεται με την υπηρεσία ΕΛΤΑ Courier και όλες οι χρεώσεις τους βρίσκονται στην https://www.elta-courier.gr/
Ειδικότερα τα έξοδα αποστολής είναι:

1. Ελλάδα

α. Χρέωση για παραγγελίες κάτω των 69 € και για παραδόσεις στην Ελλάδα τα μεταφορικά χρεώνονται σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ Courier €
β. Χρέωση για παραγγελίες 69 € και άνω και η χώρα παράδοσης είναι Ελλάδα: Δωρεάν

2. Χώρες Εξωτερικού

α. Χρέωση για παραγγελίες κάτω των 1.000 € για χώρες που εξυπηρετούνται από την Express Mail Service (EMS) τα μεταφορικά έξοδα χρεώνονται με βάση το κατάλογο των ΕΛΤΑ Courier.
β. Χρέωση για παραγγελίες 1.000 € και άνω για χώρες που εξυπηρετούνται από την Express Mail Service (EMS) τα μεταφορικά έξοδα θα είναι δωρεάν.

Δείτε τις χώρες που εξυπηρετούνται από την Express Mail Service (EMS) εδώ.

Όπως αναφέρεται στο Άρθρο. 5 των Όρων Παροχής Υπηρεσιών μας, τυχόν έξοδα επιστροφής θα καλυφθούν από τον αγοραστή.

Εάν η χώρα προορισμού είναι η Ελλάδα και για παραγγελίες 80 € και άνω, όταν επιλέγετε να αλλάξετε και να ανταλλάξετε ένα προϊόν με άλλο προϊόν της ίδιας αξίας, θα καλύψουμε τα έξοδα αποστολής της πρώτης φορά που θα αλλάξετε. Αλλά εάν επιλέξετε να το αλλάξετε ξανά, θα επιβαρυνθείτε με το κόστος αποστολής.

Οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα είναι οι τελικές τιμές λιανικής. Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι αλλαγές τιμών δεν επηρεάζουν τις παραγγελίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Για παραγγελίες που δεν είναι δωρεάν, τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον τελικό παραλήπτη και καταβάλλονται από αυτόν κατά την παραλαβή, εκτός από την περίπτωση ειδικής συμφωνίας. Το Triantafyllos Jewels δεν απαιτείται να εκδώσει έγγραφο κόστους αποστολής και διατηρεί τα δικαιώματά της. Η μεταφορά είναι επίσης ευθύνη του τελικού παραλήπτη. Η επιλογή του μεταφορέα γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η ασφαλής μεταφορά των προϊόντων στις καλύτερες τιμές και με την καλύτερη εξυπηρέτηση. Κατά την παραλαβή του προϊόντος, ελέγξτε προσεκτικά την παρουσία του μεταφορέα. Σε περίπτωση ζημιάς, ο μεταφορέας είναι υπεύθυνος για τις ζημιές, οι οποίες είναι σε άριστη κατάσταση και είναι υποχρεωμένοι να τις παραδώσουν σε καλή κατάσταση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έξοδα αποστολής.