Αναζήτηση
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των € 69
loading
badge

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε τη βοήθεια ενός ειδικού

Οι ειδικοί μας θα χαρούν να σας συμβουλέψουν σχετικά με την αγορά σας και να βοηθήσουν σχετικά με οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε. Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας, ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου και να υποβάλλεται το ερώτημά σας.

Καλέστε έναν ειδικό 2661080400

Ώρες επικοινωνίας eshop

Δευτέρα – Παρασκευή 09:30 – 21:00
Σάββατο 10:00 – 15:00

Το Καλάθι μου (0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

search
account
cart 0
badge
Αναζήτηση
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των € 69 2661080400
search
account
cart 0

Τρόποι Πληρωμής

Όλες οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αναφέρονται σε αγορές με μετρητά. Αυτές οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για τις διαθέσιμες ποσότητες στο κατάστημά μας και διατηρούμε το δικαίωμα αναπροσαρμογής των τιμών.
Εάν επιλέξετε πληρωμή με τραπεζική κατάθεση ή πίστωση, η πληρωμή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έγκρισης και επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, διαφορετικά θα ακυρωθεί. Ο χρόνος αποστολής του προϊόντος λογίζεται από τη στιγμή ολοκλήρωσης της πληρωμής.
Υποστηρίζουμε τις ακόλουθες επιλογές πληρωμής για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας:

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μετά από συνεννόηση με τον διαχειριστή του καταστήματός μας, μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην Eurobank.

Eurobank
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
GR1602601160000550200576888
BIC/SWIFT: ERBKGRAA

Για τη διευκόλυνσή σας, δώστε το όνομα και τον αριθμό παραγγελίας της τράπεζάς σας ως λόγο της συναλλαγής. Μετά τη συναλλαγή σας, υποβάλετε την απόδειξη μέσω ταχυδρομείου, φαξ ή ενημερώστε μας μέσω τηλεφώνου. Σε περίπτωση της παραγγελίας από τα δύο διαφορετικά μας καταστήματα, θα ακολουθήσει ειδική συνεννόηση.

2. Πιστωτική κάρτα

Παρέχουμε διάφορες επιλογές για πληρωμή με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express (Όλες οι πληρωμές με κάρτα επεξεργάζονται μέσω του «i-bank e-commerce» της Eurobank AE, μιας διαδικτυακής πλατφόρμας πληρωμής με χρήση κρυπτογράφησης TLS 1.1 128-bit ( Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κρυπτογράφησης των πληροφοριών έως ότου φτάσει στον καθορισμένο παραλήπτη, ο οποίος μπορεί να τις αποκωδικοποιήσει χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κλειδί.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Eurobank AE, στη φυσική της διεύθυνση στην Όθωνος αρ. 8, 105 57, Αθήνα

3. Αντικαταβολή μέσω Courier

(Μόνο για συγκεκριμένα προϊόντα κατόπιν αιτήματος)

Το τελικό ποσό της παραγγελίας σας μαζί με τα έξοδα αποστολής θα καταβληθούν στον Courier κατά τη στιγμή της παραλαβής.
Η παράδοση μετρητών μέσω ταχυμεταφορών διατίθεται μόνο κατόπιν συνεννόησης με τον διαχειριστή του καταστήματος.
Λόγω του γεγονότος ότι μερικές φορές ο παραλήπτης δεν ενθυμείται να λάβει την παραγγελία του, ως αποτέλεσμα αποστολής ή επιστροφής προϊόντων, σε περίπτωση πληρωμής, θα πρέπει να προβείτε σε συνεννόηση με το διαχειριστή του καταστήματος.

4. Στο κατάστημα

Επίσκεψη στη φυσική μας τοποθεσία στην οδό Ευγενίου Βουλγάρεως αρ. 106 Κέρκυρα, Ταχυδρομικός Κώδικας 49100, Ελλάδα κατά τις εργάσιμες ώρες μας.