Αναζήτηση

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των € 69
badge

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε τη βοήθεια ενός ειδικού

Οι ειδικοί μας θα χαρούν να σας συμβουλέψουν σχετικά με την αγορά σας και να βοηθήσουν σχετικά με οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε. Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας, ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου και να υποβάλλεται το ερώτημά σας.

Καλέστε έναν ειδικό 26610 80400

Ώρες επικοινωνίας eShop 

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 22:00
Σάββατο 09:30 – 15:00

Το Καλάθι μου (0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

0

Προϊόντα

badge

Αναζήτηση

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των € 69 26610 80400
0

Όροι & Προϋποθέσεις

Όροι Χρήσης και Παροχής Υπηρεσιών – Triantafyllos Jewels

Στοιχεία Επιχείρησης

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
Αριθμός ΓΕΜΗ: 122224433000
ΑΦΜ: 997913870
ΔΟΥ: Κέρκυρας
Έδρα: Ευγ. Βουλγάρεως 76, Κέρκυρα 49100

Προοίμιο

Αυτή η ιστοσελίδα λειτουργεί από την Triantafyllos Jewels. Η Triantafyllos Jewels διαχειρίζεται αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων όλων των πληροφοριών, εργαλείων και υπηρεσιών που διατίθενται από αυτόν τον ιστότοπο  προς τον χρήστη, υπό την προϋπόθεση ότι αποδέχεστε όλους τους όρους, προϋποθέσεις, πολιτικές και ειδοποιήσεις που αναφέρονται εδώ. Οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (www.triantafyllos.eu) και δεν ισχύουν για τις παραγγελίες και τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο φυσικό μας κατάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με παραγγελίες και συναλλαγές στο φυσικό μας κατάστημα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μας ή / και αγοράζοντας κάτι από εμάς, συμφωνείτε ρητώς ότι δεσμεύεστε από τους ακόλουθους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων αυτών των πρόσθετων όρων και προϋποθέσεων και πολιτικών που αναφέρονται εδώ ή / και διατίθενται μέσω τρίτων συνδέσμων (υπερσύνδεσμοι). Αυτοί οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών ισχύουν για όλους τους πελάτες/χρήστες/επισκέπτες του ιστότοπου,  καθώς και τους προμηθευτές, πελάτες, έμπορους ή / και τους συνεισφέροντες περιεχομένου.

Παρακαλούμαι διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών σύμφωνα με την Πολιτική απορρήτου μας. Με την πρόσβαση ή χρήση οποιουδήποτε μέρους του ιστότοπου, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της συμφωνίας, τότε ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο ή να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε υπηρεσίες. Εάν αυτοί οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών θεωρούνται προσφορά, η αποδοχή περιορίζεται ρητά σε αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών.

Τυχόν νέες δυνατότητες ή εργαλεία που προστίθενται στο τρέχον κατάστημα θα υπόκεινται επίσης στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Μπορείτε να διαβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ανά πάσα στιγμή σε αυτήν τη σελίδα. Διατηρούμε το δικαίωμα ενημέρωσης, αλλαγής ή αντικατάστασης οποιουδήποτε μέρους αυτών των Όρων Παροχής Υπηρεσιών δημοσιεύοντας ενημερώσεις ή / και αλλαγές στον ιστότοπό μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά αυτήν τη σελίδα για αλλαγές. Η συνεχής χρήση ή πρόσβαση στον ιστότοπο μετά την ανάρτηση οποιωνδήποτε αλλαγών συνιστά αποδοχή των επόμενων αλλαγών.

 

ΑΡΘΡΟ 1 – Online Όροι

Συμφωνώντας με αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών ή χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα με τον νόμιμο κηδεμόνα σας.

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα μας για οποιονδήποτε παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό, ούτε μπορείτε, κατά τη χρήση μιας υπηρεσίας, να παραβιάσετε τυχόν νόμους της ελληνικής ή αλλοδαπής δικαιοδοσίας (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων).

Δεν πρέπει να μεταδίδετε ιούς ή κώδικα καταστροφικής φύσης (malware, adware, viruses).

Παραβίαση ή παραβίαση οποιουδήποτε από τους Όρους θα έχει ως αποτέλεσμα τον άμεσο τερματισμό των Υπηρεσιών σας.

ΑΡΘΡΟ 2 – Γενικοί όροι

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την υπηρεσία σε οποιονδήποτε για τον οποιονδήποτε λόγο ανά πάσα στιγμή. Κατανοείτε ότι το περιεχόμενό σας (μη συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας), μπορεί να μεταφερθεί χωρίς κρυπτογράφηση και να αφορά (α) μεταδόσεις μέσω διαφόρων δικτύων και (β) αλλαγές για συμμόρφωση και προσαρμογή στις τεχνικές απαιτήσεις σύνδεσης δικτύων ή συσκευών.  Δυνάμει του συστήματος μας, τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας κρυπτογραφούνται πάντα κατά τη μεταφορά μέσω δικτύων.

Συμφωνείτε να μην αναπαραγάγετε, να αντιγράψετε, να πουλήσετε, να μεταπωλήσετε ή να εκμεταλλευτείτε οποιοδήποτε τμήμα της διαδικτυακής υπηρεσίας, χωρίς ρητή γραπτή άδεια από εμάς .

Οι επικεφαλίδες που χρησιμοποιούνται σε αυτήν τη συμφωνία περιλαμβάνονται μόνο για ευκολία και δεν θα περιορίσουν ή θα επηρεάσουν με άλλο τρόπο αυτούς τους Όρους.

 

ΑΡΘΡΟ 3 – Ακρίβεια των πληροφοριών

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ακρίβεια των πληροφοριών που διατίθενται σε αυτόν τον ιστότοπο. Το υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο αποτελεί μόνο γενικές πληροφορίες και δεν πρέπει να γίνεται επίκληση ή να χρησιμοποιείται ως η μοναδική βάση για τη λήψη αποφάσεων χωρίς να συμβουλευτείτε πρωτογενείς, ακριβέστερες, πληρέστερες ή πιο έγκαιρες πηγές πληροφοριών. Οποιαδήποτε εξάρτηση από το υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο είναι με δική σας ευθύνη.

Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει ορισμένες ιστορικές πληροφορίες. Οι ιστορικές πληροφορίες, απαραίτητα, δεν είναι ενημερωμένες και παρέχονται μόνο για διευκόλυνση σας. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τα περιεχόμενα αυτού του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση να ενημερώσουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες στον ιστότοπό μας. Συμφωνείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να παρακολουθείτε τις αλλαγές στον ιστότοπό μας.

ΑΡΘΡΟ 4 – Τιμές και υπηρεσίες

Οι τιμές των προϊόντων μας υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Διατηρούμε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσουμε ή να διακόψουμε την παροχή υπηρεσίας (ή οποιοδήποτε μέρος ή περιεχόμενο αυτής) χωρίς ειδοποίηση ανά πάσα στιγμή.

Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για εσάς ή τρίτους για οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή τιμής, αναστολή ή διακοπή μιας υπηρεσίας.

ΑΡΘΡΟ 5 – Πολιτική επιστροφών (Επιστροφές, ανταλλαγές & επιστροφές χρημάτων)

Επιστροφές

Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, ένας έμπορος πρέπει να επισκευάσει, να αντικαταστήσει, να μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει επιστροφή χρημάτων εάν τα προϊόντα που αγοράσατε αποδειχθούν ελαττωματικά ή δεν φαίνονται ή λειτουργούν όπως διαφημίζονται.

Εάν αγοράσατε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία διαδικτυακά μαζί μας, έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε και να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών. Επιπλέον, προσφέρουμε παράταση της περιόδου επιστροφής σε 30 ημέρες μετά την αποστολή της παραγγελίας.

Τυχόν έξοδα αποστολής ή επιστροφής θα καλυφθούν από τον αγοραστή.

Αφού λάβουμε το προϊόν και καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι είναι σε καλή κατάσταση, θα κάνουμε την επιστροφή χρημάτων.

Ανταλλαγές & Αλλαγές

Εάν η χώρα προορισμού είναι η Ελλάδα και για παραγγελίες άνω των 79 €, όταν επιλέγετε να αλλάξετε και να ανταλλάξετε ένα προϊόν με άλλο προϊόν της ίδιας αξίας, θα καλύψουμε τα έξοδα αποστολής της πρώτης φορά που θα αλλάξετε και θα το αλλάξετε, αλλά εάν επιλέξετε να αλλάξετε και να το αλλάξετε ξανά, θα επιβαρυνθείτε με το κόστος αποστολής. Οποιαδήποτε άλλη αλλαγή και κόστος ανταλλαγής θα βαρύνει τον αγοραστή.

Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εμφανίσουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα τα χρώματα και τις εικόνες των προϊόντων μας που εμφανίζονται στο κατάστημα. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η οθόνη του υπολογιστή σας θα είναι ακριβής.

Όλες οι περιγραφές των προϊόντων ή των τιμών των προϊόντων υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, κατά την αποκλειστική μας κρίση. Διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή. Οποιαδήποτε προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που γίνεται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι αυτομάτως άκυρη όταν απαγορεύεται.

Δεν εγγυόμαστε ότι η ποιότητα οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών, πληροφοριών ή άλλου υλικού που αγοράσατε ή αποκτήσατε από εσάς θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας ή ότι τυχόν σφάλματα θα διορθωθούν.

ΑΡΘΡΟ 6 – Έξοδα χρέωσης και αποστολής

Συμφωνείτε να παρέχετε τρέχουσες, πλήρεις και ακριβείς πληροφορίες αγοράς και λογαριασμού για όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται στο κατάστημά μας. Συμφωνείτε να ενημερώσετε αμέσως τον λογαριασμό σας και άλλες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης email σας και των αριθμών πιστωτικών καρτών και των ημερομηνιών λήξης, έτσι ώστε να μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις συναλλαγές σας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας όπως απαιτείται.

Οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα είναι οι τελικές τιμές λιανικής. Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι αλλαγές τιμών δεν επηρεάζουν τις παραγγελίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Τυχόν περαιτέρω έξοδα αποστολής θα καλυφθούν από τον αγοραστή. Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόποι παραγγελίας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε οποιαδήποτε παραγγελία που κάνετε μαζί μας. Μπορούμε, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, να περιορίσουμε ή να ακυρώσουμε τις ποσότητες που αγοράστηκαν ανά άτομο, ανά νοικοκυριό ή ανά παραγγελία. Αυτοί οι περιορισμοί μπορεί να περιλαμβάνουν παραγγελίες που πραγματοποιούνται από ή κάτω από τον ίδιο λογαριασμό πελάτη, την ίδια πιστωτική κάρτα ή / και παραγγελίες που χρησιμοποιούν την ίδια διεύθυνση χρέωσης ή / και αποστολής. Σε περίπτωση που πραγματοποιήσουμε μια αλλαγή ή ακύρωση μιας παραγγελίας, ενδέχεται να προσπαθήσουμε να σας ειδοποιήσουμε επικοινωνώντας με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και τη διεύθυνση χρέωσης / τον αριθμό τηλεφώνου που παρέχετε τη στιγμή της παραγγελίας. Ειδικά, διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε ή να απαγορεύσουμε παραγγελίες που, κατά την κρίση μας, φαίνεται να υποβάλλονται από εμπόρους, μεταπωλητές ή διανομείς.

Η Triantafyllos Jewels δεν απαιτείται να εκδώσει έγγραφο κόστους αποστολής και διατηρεί όλα τα δικαιώματά της. Η μεταφορά είναι επίσης ευθύνη του τελικού παραλήπτη. Η επιλογή του μεταφορέα γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η ασφαλής μεταφορά των προϊόντων στις καλύτερες τιμές και με την καλύτερη εξυπηρέτηση. Κατά την παραλαβή του προϊόντος, ελέγξτε προσεκτικά την παρουσία του μεταφορέα. Σε περίπτωση ζημιάς, ο μεταφορέας είναι υπεύθυνος για τις ζημιές, οι οποίες είναι σε άριστη κατάσταση και είναι υποχρεωμένοι να τις παραδώσουν σε καλή κατάσταση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε το Άρθρο 5.

ΑΡΘΡΟ 7 – Τρίτα μέρη

Ενδέχεται η παρούσα ιστοσελίδα να περιλαμβάνει υπερσυνδέσμους που εκμεταλλεύονται τρίτα πρόσωπα εκτός της ιστοσελίδας μας , όπως διαφημιστές.  Δεν υπάρχει η δυνατότητα να  ελεγχθούν όλες οι ιστοσελίδες που συνδέονται στη δική της και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο ή την ακρίβεια των σελίδων που δεν ανήκουν σε αυτή την ιστοσελίδα ούτε για τη διαθεσιμότητα αυτών των εξωτερικών ιστοσελίδων ή πηγών, και δεν προσυπογράφει ούτε φέρει ευθύνη ή υποχρέωση, άμεση ή έμμεση, για την πολιτική περί απορρήτου ή για το περιεχόμενο τέτοιων ιστοσελίδων, όπως, ενδεικτικά, για διαφημίσεις, προϊόντα ή άλλο υλικό ή υπηρεσίες που παρέχονται ή είναι διαθέσιμες από τέτοιες ιστοσελίδες ή πόρους, ούτε για ζημία, απώλεια ή βλάβη που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση που πραγματοποιήθηκε ή την εμπιστοσύνη που επιδείχθηκε σε περιεχόμενο, προϊόν ή υπηρεσία που διατίθεται σε τέτοιες εξωτερικές ιστοσελίδες ή πηγές.

Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει κάθε τι που έχει υποβληθεί από εσάς σε δημόσιους χώρους, χωρίς δική σας προειδοποίηση, αν γίνει αντιληπτό.

ΑΡΘΡΟ 8 – Προσωπικά στοιχεία

Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά δεδομένα και τις συναλλαγές του χρήστη, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η διατήρηση του απορρήτου θεωρείται δεδομένη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν επίσης και για τις διαδικτυακές πωλήσεις (e-commerce). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται σε εμάς είναι εμπιστευτικές και η έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η υποβολή των προσωπικών σας στοιχείων μέσω του καταστήματος διέπεται από την Πολιτική απορρήτου μας. Για να δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας κάντε κλικ εδώ.

ΑΡΘΡΟ 9 – Σφάλματα και παραλείψεις

Περιστασιακά ενδέχεται να υπάρχουν πληροφορίες στον ιστότοπό μας με τυπογραφικά λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις που μπορεί να σχετίζονται με περιγραφές προϊόντων, τιμολόγηση, προωθήσεις, προσφορές, χρεώσεις αποστολής προϊόντος, χρόνους διέλευσης και διαθεσιμότητα. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε τυχόν λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις και να αλλάξουμε ή να ενημερώσουμε πληροφορίες ή να ακυρώσουμε παραγγελίες εάν οποιαδήποτε πληροφορία είναι ανακριβής ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση (συμπεριλαμβανομένης της υποβολής της παραγγελίας σας) .

Δεν αναλαμβάνουμε καμία υποχρέωση ενημέρωσης, τροποποίησης ή αποσαφήνισης πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, πληροφοριών τιμολόγησης, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο. Δεν πρέπει να ληφθεί καθορισμένη ημερομηνία ενημέρωσης ή ανανέωσης σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο,  για να υποτεθεί ότι όλες οι πληροφορίες σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο έχουν τροποποιηθεί ή ενημερωθεί.

ΑΡΘΡΟ 10 – Απαγορευμένες χρήσεις

Εκτός από άλλες απαγορεύσεις όπως ορίζονται στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, απαγορεύεται η χρήση του ιστότοπου ή του περιεχομένου του: (α) για οποιονδήποτε παράνομο σκοπό. (β) για παράνομες πράξεις · (γ) για  παραβίαση διεθνών, ευρωπαϊκών ή εθνικών νόμων ή άλλων νομικών διατάξεων · (δ) για την παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας · (ε) για παρενόχληση ή προσβολή βάσει φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, θρησκείας, εθνικότητας, φυλής, ηλικίας, εθνικής καταγωγής ή αναπηρίας · (στ) για διάδοση ψευδών ή παραπλανητικών πληροφοριών · (ζ) για μετάδοση ιών ή οποιουδήποτε άλλου είδους κακόβουλου κώδικα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο που θα επηρεάσει τη λειτουργικότητα ή τη λειτουργία της στης ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε σχετικού ιστότοπου, άλλων ιστότοπων ή του Διαδικτύου · (η) για συλλογή ή παρακολούθηση προσωπικών δεδομένων άλλων · (θ) για ανεπιθύμητη αλληλογραφία, spam · (ι) για άσεμνο ή ανήθικο σκοπό · ή (κ) για παράκαμψη ασφαλείας άλλων ιστοσελίδων. Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε τη συνεργασίας μας με εσάς ή την πρόσβαση σε οποιοδήποτε σχετικό ιστότοπο για παραβίαση οποιασδήποτε από τις απαγορευμένες χρήσεις.

ΑΡΘΡΟ 11 – Περιορισμός ευθύνης

Δεν εγγυόμαστε, δηλώνουμε ή εγγυόμαστε ότι η παροχή της υπηρεσίας μας θα είναι αδιάλειπτη, έγκαιρη, ασφαλής ή χωρίς σφάλματα.

Δεν εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα που μπορεί να ληφθούν από τη χρήση της υπηρεσίας μας θα είναι ακριβή ή αξιόπιστα.

Συμφωνείτε ότι κατά καιρούς ενδέχεται να καταργήσουμε την υπηρεσία για αόριστες χρονικές περιόδους ή να ακυρώσουμε την υπηρεσία ανά πάσα στιγμή, χωρίς ειδοποίηση σε εσάς.

Συμφωνείτε ρητά ότι η χρήση ή η αδυναμία χρήσης της υπηρεσίας είναι με δική σας ευθύνη. Η υπηρεσία και όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχονται σε εσάς μέσω της ιστοσελίδας μας παρέχονται (εκτός από όσα ρητά δηλώνονται από εμάς) «ως έχουν» και «ως διαθέσιμα» για τη χρήση σας, χωρίς εγγυήσεις ή όρους οποιουδήποτε είδους, είτε ρητές είτε σιωπηρή, συμπεριλαμβανομένων όλων των σιωπηρών εγγυήσεων ή όρων εμπορευσιμότητας, ποιότητας ή καταλληλότητας,.

Σε καμία περίπτωση η Triantafyllos Jewels, οι διευθυντές μας, οι υπάλληλοι, οι συνεργάτες μας, οι πράκτορες, οι εργολάβοι, οι ασκούμενοι, οι προμηθευτές, οι πάροχοι υπηρεσιών ή οι δικαιοπάροχοι δεν ευθύνονται για τυχόν βλάβη, απώλεια, αξίωση ή οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, παρεπόμενη, τιμωρία, ειδική ή επακόλουθη ζημιών οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, χαμένων κερδών, χαμένων εσόδων, χαμένων αποταμιεύσεων, απώλειας δεδομένων, κόστους αντικατάστασης ή οποιωνδήποτε παρόμοιων ζημιών, είτε βασίζονται σε σύμβαση, είτε σε αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης αμέλειας). Επειδή σε ορισμένες δικαιοδοσίες δεν επιτρέπεται ο αποκλεισμός ή τον περιορισμός της ευθύνης για κύριες ή παρεπόμενες ζημίες, η ευθύνη μας περιορίζεται στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

ΑΡΘΡΟ 12 – Ισχύον δίκαιο και αρμόδια δικαστήρια

Τα αρμόδια δικαστήρια για οποιαδήποτε διαφορά που προκύπτει από το παρόν, συμπεριλαμβανομένων διαφορών που αφορούν την εγκυρότητα, την ερμηνεία ή την επιβολή τους, είναι τα δικαστήρια της Κέρκυρας.

ΑΡΘΡΟ 13 – Τροποποιήσεις & Αλλαγές των Όρων

Διατηρούμε το δικαίωμα να επανεξετάσουμε, να βελτιώσουμε, να τροποποιήσουμε ή να διακόψουμε, προσωρινά ή μόνιμα, την υπηρεσία ή οποιοδήποτε περιεχόμενο ή πληροφορίες μέσω της υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή, σε ισχύ με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και χωρίς καμία ευθύνη έναντι της εταιρείας. Η εταιρεία θα προσπαθήσει να σας ειδοποιήσει για αυτές τις αλλαγές, αλλά δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αποτυχία. Εάν τυχόν μελλοντικές αλλαγές στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών δεν είναι αποδεκτές από εσάς, πρέπει να τερματίσετε τη σύμβαση μας και να σταματήσετε αμέσως τη χρήση της υπηρεσίας μας. Η συνεχής χρήση της Υπηρεσίας μετά από οποιαδήποτε αναθεώρηση των Όρων Παροχής Υπηρεσιών αποτελεί την πλήρη και αμετάκλητη αποδοχή σας για οποιαδήποτε και όλες αυτές τις αλλαγές.